cann65 Kizlar bu herkese verilen ilk doğuma 300 ikinci 400 olan aile ve sosyal hizmetlerin verdiği parayı almak için nereye başvuracağım bilgisi olan var mı
Funda11 cann65 hastaneden doğum belgenizle nüfus müdürlüğüne gidip süt parası ve doğum parası olarak başvuru yapıcaksınız 😊
Rabiiul cann65 süt parası ptt ye otomatik yatıyor banka hesabınız tanımlı ise banka hesabınıza. çalışmıyorsanız eşinize yatıyor. PTT den alabilirsiniz.
encg cann65 ilçenizdeki sosyal hizmet merkezine yoksa aile ve sosyal hizmetler il müdürlüğüne başvuru yapmanız gerekmekte
Funda11 cann65 yani heryer aynımı bilmiyorum ama benim doğum yaptığım hastane eşime çıkarken biz sizin adınıza basvuru yapıyoruz demişler
buseselvi cann65 cann65 bağlı olduğunuz ilçedeki aile ve sosyal hizmet merkezine başvuru yapmanız gerekiyor ptt ye yatıyor adınıza
eda2410 cann65 doğum parası 2 ayda zor yatıyor benim oğlum 4 aylık oldu hala yatmadı e devletten baktığımda daha bankaya gönderilemedi yazıyor ve eşine de ssk dan ayrı para yatıyor benim eşime öyle yatmıştı
merveidilakcay eda2410 bende yeni doğum yaptım süt parası konusunda bilgim yok alabiliyor muyum sadece dogum parası alınıyor diye biliyordum
kirikkalp merveidilakcay tüm doğum yapan anneler alıyor süt parasını sizde alabilirsiniz bulunduğunuz ilçede ki aile sosyal hizmetlere başvuracaksınız
eda2410 merveidilakcay eşine iş yeri yatırıyor para benim eşime yatırmıştı eşim fabrikada bakımcı ona yatmıştı
merveidilakcay kirikkalp bu arada bisey sorabilir miyim burda inst. Dolap hesabı falan verebiliyor muyuz
uykumvaarr cann65 pttye yatırılan e devletten de çekilebiliyor ama nasıldı tam hatırlamıyorum yani pttye gitmenize gerek kalmıyor