Winner R harflerini Y olarak cıkarıyor. Arabaya ayaba, traktöre tyaktöy bu durum Sonradan düzelir mi. Başına gelen varsa yardımcı olabilir misinz ne yapmalym
Sizbilirsiniz Winner benim oğlumda öyle 4 yaş ayaz diyor bugün bende söyleyince hayır ayaz diyor Aras mı dedim evet diyor
Aylizzmm Winner 5 yaş bazı kelimelerde çıkartıyor ama bazı kelimelerde söyleyemiyor toplak diyor mesela toprak yerine ama arı diyebiliyor yada karpuz da soyleyebiliyor
Winner Konuşmasi çok düzgün uzun cümle kurabiliyor ama dikkat ettim r harfi çıkaramıyor. Farklı kelimeler söyletmeye çalıstım ama yok yani 😥
CankizimRavzam Winner benim kızımda aynı anlattiginiz gibiydiki zaten özel egitim alıyor artikilasyon bozukluğu deniyor bu duruma ve biz dün Z harfine geçtik biz dil terapisinden de eğitimden de çok memnun kaldık
Zlm Winner sanırım bunun için konuşma terapisi almanız lazım küçük cocuklarda normal ama kaç yaşa kadar bilmiyorum bı doktora sorun bence çünkü belli bı konuşma seviyesinden sonra bunu normal kabul etmiyorlar