Ezgikrkl ezgikrby İlk defa duydum. Kocama değişik gelebilir. Bu ne ya derse bende hatayliyiz artık derim 😄
ezgikrby Ezgikrkl hahaha 😂😂 mantıklı neden olmasın 😂 belki YouTube’da da vardır yazarsanız Hatay usulü yazın genelde öyle çıkıyo 😂
Ezgikrkl simseklivekalpli Aglicam ya ben yemek yapmiyim bence ne yemek istiyorsa onu yapıp yesin memnuniyetsiz adam😄
adn30 Ezgikrkl Yemek.com diye bir uygulama var çeşit çeşit tarifler var dilerseniz bi bakın, bu gün ne yapsam diye düşünüyordum, farklı tarifler arıyordum karşıma çıkmıştı o zamandan beri kullanıyorum
slnpkmm Ezgikrkl benim eşimde soğan patlıcan ve hiçbir sebze yemeğini yemez hep et tavuk balık ve çorba çeşitleri pilav bulgur erişte makarna çok zorlanıyorum bende yemek yaparken. Bende aksine sebze yemeklerini çok severim.
slnpkmm Ezgikrkl valla zor bazen de ıspanaklı börek çay yapıyorum salata sever hemen bir salata yanına. Tava böreği yalancı su böreği böyle şeyleri de seviyorum arada basit yapıyorum böyle şeyler hergün farklı şeyler bulmak zor
zeynptgb Ezgikrkl yemek seçen eş zormuş ciddn fazla kinadim oğlum da öyle oldu.nette evdeki malzemeleri yazyrm öyle tarif arayışına giriyorum.yoksa dünya kadr yemek cesidi var
zeynptgb Ezgikrkl sevdiği sebze vs ne ise onu arat Misal patlıcan ise musakka kebabı karnıyarık vs bir sürü şey var