Bernaca 7 aylık bebeğim var emziriyorum ama kilolarımdan çok şikayetçiyim gece çocuğu emzirmeye kalktığımda sütümü yetmediğini düşünüyorum ama birşey yemekten korkuyorum sizce süt yapabilecek ama kilo yapmayacak neler tüketebiliim yardım edin lütfen
haticemommm Bernaca börülce, yesillik salata corbalar zaten ekmek ve sekeri kestinmi hemen etki ediyor tabi bol su
isminivermekistemeyenizleyici Bernaca bence diyetisyene başlayın yada düzenli sağlıklı beslenin. Mesela sabah klasik yumurta zeytin yeşillik salatalık domates peynir şeklinde. Öğlen ara öğün yapın akşam yemeğinde de sebze yemekleri tavuk et balık. Tam buğday ekmeğiyle sadece 1 dilim tüketin yanında bol salata. Ve 6dan sonra sadece sıvı beslenin ben bu şekilde 26 kilo verdim. Üstelik emziriyorum sürümde bir sorun olmadı
Bernaca iremaydmr ama böyle çok mutsuzum aynaya bakasım gelmiyor çok ağır diyet yapamam zaten ama ufak ufak vereyim istiyorum
Bernaca haticemommm onları yiyorum ama bnm sorunum gece sütümü arttıracak uyumadan yiyeceğim neler olabilir acaba
Bernaca isminivermekistemeyenizleyici bir diyetisyen ile görüşmeyi düşünüyorum tabi inşallah fiyatları bütçeme de uyar 🤭
Bernaca asude456 evet farkındayım çnki az yiyince sütüm azalıyor bende şeker isteği tatlı isteği artıyor