uykumvaarr Bime gelmişti alacaktım ama iyi ki almamışım, sonra ikili set 207 lira falandı onu alacaktım ki bir şey farkettim, satıcıda 3 al 2 öde varmış ve bu 3 kitabı 203₺ ye aldım almak isteyenler varsa haber vermek istedim 🌸
kacakcay uykumvaarr ay çok sağol ya ben başka bir satıcıdan almayı düşünüyordum orda 4 al 3 odeydi ve pahaliydi daha bu sabah bakmıştım son anda vazgeçmiştim sipariş etmekten iyi ki karşıma çıktı sipariş oluşturdum hemen bende Ayn kitaplardan kızım 2 yaşında 🥰
nadidelifora uykumvaarr çok teşekkür ederim. Bizde cırt cırtlı kitaplara tutkun olanlardaniz. Bunlardan da kaptik☺️
Arasefemom Ya valla çok teşekkür ederim, ilk defa hayıra yarayan bir post oldu diyebilirim kendi adıma 😂 bende oğlum için istiyordum çok uyguna geldi 3 kitap. Teşekkürler tekrardan 🌸
EcrinMelek1- @uykumvaarr çok saolun bilgilendirme için 😁 3 yaş dikkat seti aldım 2li içinde toplam 10 kitap ayrıca konuşturan 3lü kitap aldım bide 3 yaş cırtlı kitap aldım 320 liraya baya kârlı oldu 👌
uykumvaarr uykumvaarr son 30 dksı kalmış kampanyanın arkadaşlar, çoklu değil tekli paketleri alınca da daha ucuza geliyor 🌸