Bebeğim 11 aylık olucak birkaç gün sonra
Ama baştan beri ek gıda reddi yaşadık sonra Bi ara yer gibi oldu daha sonra ağzında tutmaları başladı vs genelde ağzında tutan bir bebek cok zor yiyor yese de..
Sorun şu bugün burgu makarna pişirdim yoğurt vs su ile yutuyor bseyleri genelde veririm die..
Ama ağzına alıp çiğneyip atıyor yani anlamadm tane mi yiyemiyor damak ları mı gelişmedi çok erken herşeyi yiyen bebekler goruyorm
Pankek vs veriyorm onları da genelde ağzına alıyor bir iki çevirir gibi yapıp atıyor..
Pirinç vs şehriye onları yiyor yada kıymalı şehriyeli tarhana gibi ince ev eriştesi istediğinde yiyor ama sanki çiğnemek yerine yutuyor onları nrmal mii..
Bugun makarna verince istemedi acaba yemeyi mi bilmiyor dedim taneli mi yiyemiyor dedim Bi emin olamadım çözemiyorum bebeğimi..
Çok zor bir bebek hrr anlamda eline genelde verin diyorlar verdiğimde salata yada farklı seyler kopsrp ağzında bir iki getirip götürüyor yine yutmuyorr dısarı cıkarıyor suan 2 alt dişi varrr..
Nasl bi yol izlemeliyim kimi geç kalmışsın diyor makarna vs o tarz seyleri yiyor çiğniyor olması lazm diyor napcam blmıyorm artkkk..