eda2410 Bebeğim 4 aylık alışması için kitap almak istiyorum neler önerirsiniz 😇 daha hiç almadım 🤦♀️
Balevlatsahibi eda2410 yükselen zekanın yirtilmayan kitapları var birde hisirtili kitaplar hem eline verdiğinizde kendisi keşfetmesi için güzel
Ballilokmam11 eda2410 dokun hisset kitaplari kullanıyordum biz farklı dokular oluyor çok hoşuna gidiyor yada işin sonunda aynalı olanlar
peraninnannesi eda2410 seni seviyorum miniğim, utangaç ayı monti, sevginin gücü, küçük meşe palamudu, hadi sarılalım anneciğim, hayvanat bahçesinde uyku zamanı 😇
Zlm eda2410 iş bankasının doğanın eşsiz hikayeleri diye bı serisi var resimleri büyük yazılar az ben kızım 4 aylikken onları okuyodum hep aynı kitabı okurdum dil gelişimine faydası oluyomus.
eda2410 Zlm ebrudefne06 Balevlatsahibi Ballilokmam11 peraninnannesi elbay53 Toplu cevap vermek istedim çokkk teşekkür ederim aralarından seçip sepetime ekledim çok saolsın Allah razı olsun iyi akşamlar 💗🙏
Balevlatsahibi eda2410 hepsi burada Trendyol Instagram dan kendi sayfası da var yükselen zeka diye buralardan temin edebilirsiniz baya satılan bir ürün
elbay53 Hışırtılı kitap alabilirsiniz..öncelikle hışırtılı ve dokun hıssetlerle başlayıp ardından dıgerlerıne gecebılırsınjz.ayanalı bebek kıtabı çok güzel..kızımın favorılerınden biri de Ayı Bogi isimli pop-it kitap
ebrudefne06 eda2410 sincap kitapevinin bebek universitesi serisi var 1. Seriyi alabilirsiniz 4 kitaptan olusuyor kucuk boy sert karton yirtilma vs olmuyor bebegim 3 aylikken almistm simdi 1 yasinda hala heryere o kitaplari goturuyorz