yagmur001 Merhaba benim bebeğim anne sütü ile besleniyor bugün kakasını turuncu renk hafif pütürlü yaptı normal mi sizce
nazliminannesi Sunayatasever biz daha başlamadık 2 20 günlük iki gündür koyu yeşil yapiyo kakasını ve sürekli altını degistiriyorum
cmlcml nazliminannesi buna ön süt son süt dengesizliği sebep oluyormuş Google öyle diyor ne yapalım yani devamlı aynı memeden mi emzirelim biri bitince mutlaka diğerine geçmek zorundayız ben anlamıyorum. Her şeye dikkat etsek de renk renk sıçıyorlar 😰
nazliminannesi ofelyaa11 anne sütü sadece evet besin alerjisi olabileceğini duymuştum yeni yeni şeyler yaaa
cnruya ofelyaa11 mukuslu kaka nasıl oluyo acaba benim de böyle bı sorunum varda beyaz renkli mi olucak
ofelyaa11 cnruya beyaz renkli kaka da tehlikeli alerji belirtisi olabilir mukuslu kaka böyle akışkan sanki ilthapliymis gibi oluyor
cmlcml nazliminannesi dengesizlik olmasın diye aynı memeden devam mı edelim diğer memenin ön sütü bu memede son süt arada kalıyorum ben hep
nazliminannesi cmlcml benim kızda pamukçuk vardı bı ara tazikli gelince aglamiyo memede sütü çektikçe geldiğinde bagiriyo agliyo diye değiştirdim hep bı sağ bı sol verdim yani bitene kadar emmedi bı memeyi ondan mı kaynakli yani
cmlcml nazliminannesi evet böyle sürekli iki memeden de emzirdiğimizde oluyormuş diyelim ki emzirmeye başladık biraz da diğerinden emsin dediğimizde iki memenin de ön sütünü emzirmiş oluyormuşuz hem bu sebepten yağlı olan son sütten içmediği için doymuyormuş hem de kakası yeşil oluyormuş
nazliminannesi cmlcml ya ama ne kadar değişik şeyler bunlar bide buna mi dikkat etmemiz lazım 🥴🥴peki bu dediğimiz olay kaç aylıkken olan bı olay benim kızım 3 ayına girecek şimdide böyle bişey olabilir mi
cmlcml nazliminannesi Benin oğlum da saha iki ayını doldurmadı yeşil ve sarının tonları arasında gidip geliyoruz bence bu ek gıdaya geçene kadar böyle gider anne sütünün etkisiyle olduğu için