Esoz1110 PamukPrensesannesii Aslında kolaydı ama sanırım ben pek bisey yapamamışım bisey oldu sınavda bana sanki kafam durdu 😭
Babybloom PamukPrensesannesii kuzenim girdi onunla konuştuk. Baya kolaymış çok şanslısınız🤩 hayırlı sonuçlarınız gelir inşallah🙏🏼
PamukPrensesannesii Meri-Mel Sağol canım. Aslında gireceğini bildiğim birkaç kişi vardı ama daha görmediler sanırım ☺️
PamukPrensesannesii SiprayiL Evet sözel kısım kolaydı ben matematik yapamadım. Belki 2-3 tane basitlerden yaparım dedim ama olmadı :)
PamukPrensesannesii Babybloom Teşekkür ederim. Ben matematik yapamadım ama inşallah diğerlerinden güzel bir sonuç gelir :)
Esoz1110 PamukPrensesannesii 2 soru yaptım 😅😅😅😅😅 ben Türkçe harici beceremiyorum soru çözmeyi onda bile yanlışlarım var 😢
elifkck Kalbime en yakın şıkkı sectim ve çıktım 😂 çalısmadım öylesene girim dedim bir derece beklemiyorum açıkcası . Ama inşallah çalışıp emek veren diğer annelerimiz emeklerinin karşılığını alırlar 🧡
Betul-00 PamukPrensesannesii daha zor bekliyordum ama ortalama geçti. Bende sozelciyim.Matematik yapmadım maalesef 😀
PamukPrensesannesii Betul-00 Benim pek çalıştığım yerler çıkmadı Tarih ’ten. Coğrafya kolaydı ilk zaten coğrafyadan başladım. Genel kültürde Yusuf Dikec sorusunu yaptım 🤣 Türkçe ye en son geçtim ve kafam rahat rahat çözdüm. YKS sınavindan ilk Türkçe den başlamıştim çok zaman kaybettirmisti bana :(