Haticeyns Varmı bunun çözümü ya neler kullanıyorsunuz yıllardır çekiyorum resmen doktor krem verdi sadece 😒
Efeannesi_ Haticeyns banada 2 krem verdi pramafoben ,kartos ama düzenli kullanılması lazım1 hafta kullanınca geçiyor fazla acı yememeye dikkat edin yani kabız yapmayacak şeyler yoksa hemen bi bahaneye bakar gibi
ArdeninAnnesi3322 tugbaozturk bende de hamileyken çıktı, şimdi tekrar bebek düşünüyorum oğlum 3 yaşında, şu an ağrım yok ama sizin agriniz var mı? 2.hamileligimde yine hemoroid ağrısı çekmekten çok korkuyorum
ofelyaa11 Haticeyns kv çok şikayetçi bu durumdan bir defa ameliyat oldu İstanbulda fayda etmedi. Lohsayken yanıma geldi burda lazerle yaktırdı ameliyat gibi bişey. O ara çok iyi bakıyordum ona yemesine içmesine bir de patlıcan kökü kaynatıyordum içmesi için. Şu an iyi olduğunu söylüyor
tugbaozturk ArdeninAnnesi3322 Ağrım yok çok nadir olmuştur 3 yıl icinde aslında hamile kalmadan 2 3 ay önce ilaç tedavisine başlamıştım ama hamile kalınca bıraktım isterseniz genel cerrahiye gidin sizde
Btlyc Haticeyns yeme içme düzeni ile geçiyor baharat tüketmeyin bi müddet ben bir de procto gyvenol hem fitil hem kremini kullandım çok etkili
ArdeninAnnesi3322 tugbaozturk gittim ilaç kullandım ben de ama o acıyı biliyorsunuz insan çok korkuyor, umarım tekrarlamaz