ervameyra Gen5 detect aldım aşırı memnunum 2 çocukla çok büyük kolaylık süpür geç. Büyük süpürgeyle ömür çürütmüşüz diyorum
dryglgl V15 kullanıyorum ağır diye v12 tercih ediliyor ama emiş gücü çok atlanıyor v12 nin 2 katı neredeyse v12 de orta modda alınan verimi v15 eko modda verebiliyor eko modda şarj uzun gittiği için süpürgeden daha çok verim alınıyor
cambali Bende dyson v12 düşünüyorum ama bugün mağazada elime aldığımda böyle kablolu süpürgedeki gibi bastıra bastıra süpüremiycem gibi hissettim 😀 Hani sanki o çubuğu hafif olduğundan mı bilmiyorum böyle kolay kırılabilecek gibi geldi öyle bi probleminiz hiç oldu mu? Ayse361
dryglgl blue5 Tabiki kararı verecek sizsiniz ama söylendiği kadar ağır değil insan kullandıkça alışıyor zaten çekim gücü ve bataryası benim için daha önemliydi o yüzden v15 aldım ben
Ayse361 cambali aynı düşünce bende de vardı😀 ama çekim gücü o kadar iyiki bastıra bastıra süpğrmenize gerek kalmıyor yağ gibi akıyor süpürge h şüpheniz olmasın🤭
ebruegehan blue5 v12 benim ki ama şu an kimseye Dyson önermiyorum . . . Aldım kullanıyorum evet ama onu alacak imkana sahipseniz paranız bari verdiğine değecek bir ürüne gitsin. LG nin kendini temizleyen şarjlı süpürgesini almanızı öneririm. Şu an imkanım olsa koşarak gider alırım