Defneannesi_ Rrraaaiiinnn dugmesiz tüysüz boğazına kaçacak bişey olmasın dikkat edin onun dışında herşey olur bence
Elifyor Benim bebeğim de 2 ay 20 günlük ben kundak yapıyorum hala öyle uyutuyorum uyku arkadaşını nasıl vermeliyim eline mi vermek gerekiyor yanına mı koymam lazım
Almilaninannesi Azygos uyuyacagi zaman yatagina yatirinca emziğini verdim ve müslin örtüsünü beşikle yatağın arasına sıkıştırdım boğulma riski olabiliyodu o zamanlar. örtünün ucunu hafif yanağına ve alnına örtüyordum temas etsin diye bu şekil alıştı
Almilaninannesi Emelsahin uyuyacagi zaman yatagina yatirinca emziğini verdim ve müslin örtüsünü beşikle yatağın arasına sıkıştırdım boğulma riski olabiliyodu o zamanlar. örtünün ucunu hafif yanağına ve alnına örtüyordum temas etsin diye bu şekil alıştı
Emelsahin Almilaninannesi bizimde bir tanıdık var bi eline mendil verdi diğer elinin de parmağını emdi şu an okula gidiyor hala öyle uyuyor sakıncalı değil mi ?
Nur- [silindi] bir bucuk yaşında verdim oyuncağın artık ne olduğunu bildiği için çok sahiplendi hem de lcw dan almıştım 9 liraya kafası peluş bedeni örtü hala çok seviyor
Almilaninannesi Emelsahin emzik yerine parmak emmesi sıkıntı tabi parmağı bıraktırmak zor olur, emziği bi müddet görmesse unutabilir
Babe [silindi] huy degistirme bizde de var Gece 1 kere bile uyanmayan ve 1 yasina kadar asla uykusuz kalmayan ben son 1 aydir uykusuzum geceleri 2 kere uyaniyor.😬😬
PrensesRavza [silindi] ben erken verdim yani 6 7 aylıkken aldım sürekli beşiğinin yanına asarım görür onu uykudan uyanınca alıp oynar falan öyle
Derineda 2 aylık kızım kucakta uyuyo uyku arkdaşı alsam eline mi vermem gerekir beşiğinde uyuması istiyorum kollarım kopuyo artık. Öneriniz nedir kizlar
Ygtek [silindi] benim oğlumda 5 bucum aylık alıyım diyorum. Çünkü sabahları uyanıyor sesi bile cıkmıyor bu durumlarda uyku arkadaşı olduğu zaman geri dalabilirlermiş. Bizimkinin uyku arkadaşı yanağı galiba uykusu gelince avucunu yanağına koyuyor heh diyorum tamam uyucak😂