cigdem_goktug Nisoos benım de bebeğimin üst dudağında var sanırım bende yeni duydum gördüm araştırmaya başladım 🤷♀️
asennaa Nisoos bizimki de bu kalınlıktaydı. Sizin de pek kalın değil bağ. Emmesinde bizde de problem yaratmamıştı, ilerde konuşmasını etkileyebilir diye kestirmiştik. Yine de çocuk cerrahına gösterirsiniz
Ozlemyy Nisoos benim yeğenimde vardı dilini dışarı çıkartamıyordu kestirdiler şimdi daha iyi bi dilini çıkarabiliyor mu ona dikkat
Umutunannesi_ Resime bakınca öyle gibi duruyor oglumdada vardı kestrdik bı doktora gösterin emin olmak için isterseniz
Nisoos Umutunannesi_ 3aylık emmede sorun yok aslında ama ağlarken fark ettim bunuda araştırıp bi sormak istedim doktor kontrolünde göstereceğim
Nisoos smytpl evet dilinin ucunda değil emmede sorun yok sadece kısa kısa emiyor bilgim olmadığı için danışmak istedim
smytpl Nisoos kısa kısa emiyorsa doktira götürmenizde fayda var kesin birşey söyleyecek tek kişi doktor
yalifile dil bağı ama her dil bağı emmede sorun yaratmıyor. Kısa ve kalın olanlar dil hareketini etkiliyor muhtemelen sizin ki problem değildir ama çocuk cerrahına danışabilirsiniz yine de.