2262024 Merhaba, ben ev temizliği için 2000 TL ücret veriyorum. 2 kişi gelip yarım günde dip köşe temizlik yapıyor. Bana ücret biraz fazla geliyor. Siz ne kadar veriyorsunuz
Golf 2262024 tüm gün 8 saat 1600 ama ben 2000 veriyorum abla yeter ki içime sinsin diyorum ufak tefek şeyler dışında güzelde yapıyor sabahtan aksama kadar hiç durmuyor hakkı bence bu fiyat
CaninannesiCemre myarenb Daha erken biterse işleri erken gider dimii ? 5 buçuk da çok oğlum da var 😅size de çok sordum kusura bakmayın 🙏🏼
myarenb CaninannesiCemre bitmiyor ki 😂 ben mutfak dolabı içini de yaptırdım onun yerine de banyoyu kendim yaptım mesela tammm 8 saat sürdü 😂 ama süresini doldurması gerekiyor başka iş yaptırabilirsiniz evin geneli biterse çamaşır katlama dolap içi falan mesela
cansucagdas Sabah 9 akşam 5 . 1.500 tl evim 3+1 toz alma kapılar camlar silme süpürme tuvalet banyo iyi mi bilemedim
2262024 cansucagdas çok iyi bence. Artık o fiyata kalmadı sanırım. Daha önce farklı birkaç kişi denedim. Resmen Türkan Şoray kuralları var. Mutfak dolabı içini temizlemem diyen vardı, giysi dolabı içine girmeyen, cam silmeyen falan.
aybarsmom34 2262024 Kız herşeye sürekli zam üstüne zam geliyor. İki kişiye 2000 tl nedir ki ? Bu da fazla geliyorsa bence kendin yap 🤷🏻♀️
CaninannesiCemre myarenb Günaydın:) bugün Gonca diye biri gelcek bana, geçen hafta ablam aldı çok memnun kaldı, inşaallah benim de güzel olur umarım bebe ile güzel iş yaparız 😅🤗
2262024 -sevimlipolyanna- tüm gün yapmak yerine 2 kişi gelip yarım gün çalışıyor. Bir günde 2 eve gidiyorlar. Temizliği çok çok iyi yapıyorlar. İstanbul ataşehirde oturuyorum
Mnli 2262024 kayseride kişi başı 1500 olmuş bana gelenler iki kişi 2400e anlaşmıştık ama düzenli geliyorlar 15 te 1 ve her gün robot süpürge çalışıyor benim evim 4+1 dediler ki biz çok yoruluyoruz bitiremiyoruz aynı paraya üç kişi gelelim erken biter gideriz dedim bana fark etmez aynı paraysa isterseniz beş kişi gelin üç kişi geliyorlar 3 kişi saat 3-4 gibi anca bitiriyorlar
Maii 2262024 Adana. Fiyat makul gerçekten benim şaşırdığım kısım gelen abla tek başına tüm evi halledip gidebiliyor. Onceden iki kişi alıyordum suan tek abla geliyor
2262024 Alerjikrinit yorumlardan sonra ben de makul bir fiyat verdiğime ikna oldum 🧡 şehirden bağımsız olarak fiyatlar aynı gibi