mrsfly Selam kızlar bebeğim 11,5 aylık bi süredir uykuda bi sağa dönüyor bi sola dönüyor öyle yatıyor böyle yatıyor bi huzursuz gibi varmı sizdede böyle bişey? Ağrısı mı var yoksa başka bi derdimi çözemedim bi türlü
Nagihantkmk mrsfly diş ağrısı vardır muhtemelen ondan uykuya dalamıyordur köpek dişlerini kontrol et canım sertlik varsa muhtemelen o dişi geliyordur
utkummm mrsfly ada0110 benimkide 7 ay 20 günlük 1 aydir benimkide surekli dönüp duruyo bi anlayabilsem ne derdi😕
ada0110 Benim oğlum 9 aylık ve 1 aydır böyle sağa sola dönüyor her 2 dakikada bir hareket ediyor en son da ağlayarak uyanıyor ben de çözemedim
ada0110 utkummm yatağı mı rahat değil dedim kendi yanıma alıyorum yok onda da aynı sürekli hareket halinde artık ben yoruluyorum izlerken
Nagihantkmk mrsfly tetagil almanı tavsiye ederim çok rahatlatır diş sancısını oda onun huysuzluğunu alır
utkummm ada0110 aynn benimkide hamak besikte yatiyodu belki rahat etmiyodur artik dedim kendi yanima yatirdim donmeye calisirken döndü uyandirdi durdu bu seferde kendini