momsMete Esrasnyz  Resim ekledim ‘brewers yeast vitamin b12 yazıyo 250 tane var hepsi burada da 460da buldum ama yine eczaneden almak daha güvenilir olacaktır
momsMete Esrasnyz günde 6 tane sabah 2 öğle 2 akşam 2 şeklinde üstünde de Yazıyo ama benim sütüm yeterli olduğunu düşünüyordum sadece sütün kalitesi artsın diye kullandım çok düzenli kullanmadım günde 2 ya da 4 falan kullanıyordum
Esrasnyz momsMete bugün eşim eczaneden aldı 623 tl ye eczanedeki çalışan sabah akşam 1 er tane kullansın ilk başta demiş normalde senin dediğin gibi 6 tane kullanılıyormuş ilk etapda sabah akşam 1 er tane önermiş
ikiaslanannesi87 sezenliva_21 Kesinlikle tavsiye ederim iki oğlumda da kullandım hala kullanıyorum sütümü arttıran tek şey
sentsn sezenliva_21 Ben kullandım ve çok memnun kaldım. İlk doğum yaptıgımda sütüm çok azalmıştı onu kullanmaya başladıktan sonra sütüm geldi
sezenliva_21 sentsn hemen mi fayda ediyor bn bugün 2 defa aldım ne zmn fayda eder bide artışı çok mu oluyır
AliPoyrazz sezenliva_21 öylede oluyor bazen öyle de yapıyordum . Damlayı kullandıktan sonra Sadece su çok tüketmeniz gerekiyor
sentsn sezenliva_21 Ben görmüştüm hemen faydasını geceye sütüm gelmişti. Ama eğer sütünüz azsa ve çoğalmasını istiyosanız benim size verebileceğim en iyi tavsiye bol su içmeniz ve bol bol uyumanız. Bana göre sütü en çok artıran iki şey bunlar
Serenk sezenliva_21 bende sütüm azaldığında içiyorum ama sanki sürekli kullanımda bir süre sonra işe yaramıyor