Alya-Sena Merhabalar. 2 yasindaki Kizim icin istanbul anadolu yakasinda temiz uygun fiyatli yatabilen baston bebek arabasi ariyorum 🌺
myarenb Alya-Sena bu var elimde, alt kaynarcadayım 😂 düşünürsen 3000e veririm. çok temiz az kullanıldı zaten kızımın arabası kırılınca aldım, büyüktü nadir kullandık o yüzden. taş gibi araba
Alya-Sena myarenb bende yuzyil hastanesinn ordayim😀 tesekkr ederm bu arabalari biliyorum cok guzel saglam ama butcemi cok zorlar🌺
myarenb Alya-Sena biz seninle konuştuk spor salonu icin hatırlarsın, adımı değiştirdim o yüzden tanımadın beni 😂 anladım, bulursun insallah 🌸
Alya-Sena myarenb bende gecen seni aradim bulamadm krese verdnmi bnde oraya sordumda yazdiracaktm 3 yasindan itibaren aliyorlarmis.
myarenb Alya-Sena erene mi canım? arkadasın oğlu ekimde 3 yaşına giricek, yazdan beri gidiyor. ben yardımcı olurum sana düşünüyorsan, benim kızda yazdan beri gidiyor ben çok memnunum
Alya-Sena myarenb evet evet erene 3 yasa yakin olsaydi aliriz dediler benmki 26 aylik daha bezli birde. Benmde arastirdgm kadariyla orasi bu cevrede en iyisi. Kış dan sonra bezi halledersek bir daha basvurcm bakalm
myarenb Alya-Sena yarın kızımı bırakırken konusayım canım, arkadaşın oğlu da bezli. haber edicem sana duruma göre, benimde baktığımda fiyat performans olarak en iyisi 🌸