Sofiko Merhaba anneler, 17 gün bebeğim var çok gazı problem yaşıyoruz gece gündüz ağlıyor😢 Linex Bakso Damla gaz için kullandınız mı ? İyi geldi mi? Lütfen yardım edin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Bulutbey Sofiko bizim doktorumuz Gaz için verdi. Kaka yapmasında bir problemimiz yoktu. Hatta fazla yaptığı için poposunda hafif çatlak oluşmuştu. Gaz için kullandık faydasını gördüm. Tabi kendimde rezene çayı ve kimyonla destekledim. (Kendim içtim) oğlumun gazı hala bol ama rahat çıkarabiliyor birde reflü yatağı kullanıyoruz belki onunda etkisi vardır.
SevNurRel Sofiko Gaz için değil probiyotik olarak kullanıyorum şuanda bebeğim 13 aylık . Doktorumuz önermişti bunu alerjik bi bebek çünkü. Ama iyi geleceğini düşünüyorum gazada. Maflor biogai de kullanabilirsiniz
ipesi Sofiko probiyotik ben de kullandım düzenli kullanmak çok önemli yani uzun vadede bence bebeğin sindirimini düzenliyor ben baya bir süre devam etmek istiyorum ama arada nurse harvey gaz damlası da takviye yaptım. Bir ara gazımız zirve yapmıştı da
elifbektas1476 Doktor vermişti ama probiyotik o kakasini rahat yapsın diye yanında gaz damlasıyla beraber kullandık çok yararını gordum
Sofiko elifbektas1476 Bulutbey cevap verdiğiniz için teşekkürler 🙏🏻 Bizim kaka problemİmiz hiç olmadı çok şükür. Gaz için bu ilaç kullanmaya düşünüyorum bugün alacağım deneceğim