ilaytos Arkadaşlar bebeğimi memeden kestim 2 gündür hiç aklına gelmiyor sütüm tamamen ne zaman kesilir
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ilaytos Bizimki 4gün oldu, aklına hala geliyor, ne zaman unutur ki :) 2gün ağrılı geçti. Dünden beri daha iyiyim, rahatsız etmiyor. 2kere çok az sağdım sadece, onada sağma denirse
Zzeynepasell ilaytos Ne zaman kestiniz bende kesmek istiyorum aslında daha erken diye düşünüyorum 1 yaşında kızım
ilaytos Zzeynepasell 14 aylık kestim çok meme bağımlısı değildi uykudan uykuyaydı ama gece sürekli kalkıyordu uyuyanıyordu doğru düzgün bi anda karar verdim memeye baybay diyelim dedim baybay yaptı kestiğimizden beri çok rahat uyuyor uyurken devam sütü içiyor gecede uzun uyuyor hiç meme aramadı çok şükür
Zzeynepasell ilaytos Yaa maşallah çok güzel❤️ biraz daha zamana ihtiyacımız var o zaman bizim çok bağımlı çünkü normal yemek yedikten sonra yatmadan kesinlikle emme ihtiyacı duyuyor inşallah benimki de kısa zamanda zorlanmadan bırakır
ilaytos Zzeynepasell benimki çok iştahlı bi çocuk allah nazar değdirmesin ona rağmen emiii mama mek ist2diği oluyordu mamayı kestik 1 yaşta komple şimdi emmeyi inşallah sizde tez zamanda mutlu ayrılırsınız
Zzeynepasell ilaytos Ben mama hiç kullanmadım emzirme ve normal yemek inşallah tez zamanda teşekkür ederim ☺️
sonbezbukucu bende 1 hafta oldu keseli. şükür 4.günden sonra hiç süt sormadı. benimde hala sütüm var. hatta birkaç gün önce başka postta gördüm kesilmesi 3 4 ayı bulan varmış. bende hemen kesiliyor sanmıştım 🙈