Ilkgozagrim Kizimin burnunu temizlememe izin vermiyor. Nasıl temizlerim uyuyamiyor ememiyor fikir verecek arkadaslar varsa çok sevinirim 😔
Sumeyyeabic Ilkgozagrim bnde otri bebe nn burun aspiratornu aldım benim oğlumun da burnu kapanıyor uyuyamiyirdu bidr sütüm den damlatiyorum burnuna bir damla yumşuyor rahatlatıyordu
Arven10 Ilkgozagrim başının altını biraz yüksekte tutun o zaman daha rahat temizleniyor bende yeni keşfettim önceden çok ağlıyordu inçe yastık koydum altına ses etmedi
Tgbrl Ilkgozagrim duştayken biraz burnuna su kaçırın ben en son çareyi öyle buldum oğlulumda bende rahatladım 😂 bir gece uyurken yrım soğanı kesim ine 5-6 tane karanfil yerleştirin rahat uyumasını sağlıyor 🤗
Zeynos Nasıl temizliyorsunuz aspiratör ile yapıyor ben de ama zorla babası ellerinden tutuyor ancak öyle yapabiliyorum siz de yardim alın birinden
Ilkgozagrim Zeynos Deniz suyunu döküp iki üç dakka bekliyorum aspiroturu gördüğü an başını saga sola çeviriyor ağlıyor nefesi kesilecek gibi oluyor esim yardimci oluyor ama bazen tek yapmak zorunda kalıyorum uzuyor bu durum beni 😔
Zeynos Ilkgozagrim tek olunca zor oluyor normal kullandığın yastıktan biraz daha yüksek yastığın üzerin de dene belki öyle kolay olur