Lutfiye_yangoz Kızım bir aylık sütüm git gide azaldı mamayla beslemek zorunda kaldım çözümü var mı azalan sütun çok moralim bozuldu
tombikinannesi Lutfiye_yangoz bol su kuru incir ve taze soğanlı kısır + oksitosin masajı yaptırın eşinize ertesi gün duvara fışkırtma garantiliii
eslemipek Lutfiye_yangoz Kuru üzüm Kuru dut Kuru incir Biraz toz şeker Bi tencereye koy kaynasın soğuduktan sonra içebilirsiniz Okadar çok süt yapıyor ki ben fazla fazla yapıp buzluğa atıyorum
heygorl Lutfiye_yangoz sağdığınızda çıkan süt miktarı gerçek miktarı göstermez. Hiçbir makine bebek kadar kuvvetli çıkarmaz çünkü ama kilo alımı yavaşlamışsa çişli bez sayısı azalmışsa oradan anlarsınız azaldığını ancak
heygorl Bir aydan sonra göğüs terbiye olur yumuşar o ilk zamanlardaki sürekli gelen süt ve sertlik olmaz. Artık bebeğin ihtiyacına ve emme miktarına göre süt oluşmaya başlar
heygorl Yukarıda yazdıklarım varsa yani azalma vb. Power Pump ile sağım yöntemini deneyebilirsiniz ve bol su incir, hurma. Bende balık çok süt yapardı mesela. Bazılarına da bazı yiyecekler ekstra süt yapıyor
2kedi1bebi Bol su bol emzirme Kuru dutu kaynatarak çay Ama benim sütüm en cok arttıran şey pekmezi sulandırıp bardak bardak içmek oldu kesinlikle tavsiye ederim
garfield_ Lutfiye_yangoz stres yok bol dinlenme uyku çok önemli bol sıvı tüketimi su bol bol için sulu yemekler böyle yeşillik