Kzmoglm Pev anneleri sorum size kaçıncı alçıda ameliyat oldunuz…kaç alçı uygulandı..ameliyattan sonra ne kadar daha alçıda kalindj
yelizb Kzmoglm Merhaba! Beş alçı sonrası aşiltomi olduk ve son alçı üç hafta kaldı açar açmaz ayakkabıya geçtik emekleme ve yürümede sorun yaşanmıyor ve iki ayak pev şanşlısınız diyebilirim bizim tek sağ ayak ve iki ayak arası farklı sizin pek fark kalmayacak sanıyorum
n1saa 5 alçı uygulandı snra Ameliyat oldu 2 hafta kadar kaldı o alçısı normalde 3 hafta takılıyo ama bizimkisi yılbaşına denk geldiği için doktorlar ayakkabıyı verdi izne cıkmadan önce çok geçmiş olsun hızlı ve kolay bi şekilde atlatırsınız inşallah🥹🩷
CilekliKedy yelizb merhaba ameliyat sonrası kanama oldu mu acaba bir iki saat önce olduk biz de farkettik ki kanama olmuş alçıdan bile belli
yelizb Kzmoglm yani numara dışında biri toplu diğeri normal ayak çok üzülüyorum kız bebek birde ileride topuklu vs de giyemiyorlarmış diye duydum
Kzmoglm yelizb evet topukli giyemez da..bizde bacaklar aynı..sadece ayak numarası fakrli…pevli ayak diğerinde 1 cm kucuk..başka sorun yok..size ne farklı anlamaidm
Kzmoglm yelizb ya sagllikli olsun yürüsun de giymesin .böyle basit şeylere takilmayinn. ..bunlar çok basit gereksiz şeyler…düzgün yürüsün yeter yani ..bence
yelizb CilekliKedy ay hayır olmadı bi kontrol ettirin isterseniz doktoruna bize hastanede kalmanıza gerek yok dediler ben iki gün kaldım rica edip hem doktoru da daha dikkatli takip etti hem olası ateş vs durumları için daha iyi oldu
CilekliKedy yelizb doktora ayrı bir sinir oldum zaten normal dedi dikiş atmadığını söyledi işlemi bile alçı odasında yaptı yani düşünün peki bebeğiniz operasyondan sonra nasıldı huzursuz oldu mu ne yaptıysak susturamıyoruz bizimkini çok ağlıyor 🙄
yelizb CilekliKedy evet maalesef üç gün huzursuz gördükçe ağlama vs canı da acıyordu calpol verdik üç saat arayla ateş ve ağrıları için mor calpol çok geçmiş olsun geçici bir süreç olduğunu bilin