seval61 10 ay oldu dogum yapali sanki karnimda bebek cabaliyor tekmeliyor gibi sizdede oldumu böyle bisey
aslhnkrts seval61 evet 6 ay oldu doğum yapalı bende hissediyorum hatta geçenlerde doktora gittim acaba bebek varda fark etmedik mi diye 😂
tugck seval61 2,5 ay oldu normal doğum yapalı açıkcası olmadı ben de öyle bi kıpırdama ama okumuştum bi yerde olabilir yazıyordu
alexab seval61 diestazi recti var ise bağırsak hareketlerinizi hissediyor olabilirsiniz. Araştırmanızı öneririm.
Talyaninannesi VAJİNAL DOĞUM yapmadım ama bende de olmuştu öyle bir his belki de 4cm açılmamla acil sezeryana alındığımdan oluyodur bilemedim.
cattimom Talyaninannesi vajinal doğum ya da SEZARYEN Doğumla bir alakası yok maalesef durumun çoğu anne yaşamaz ama yaşayan vardır yalancı tekmeler hissedilebiliyormuş geçici bir durum diye biliyorum
Nur2021 seval61 6 ay olduk bazen bende hissediyorum karnimda tekmeliyor gibi oluyor…(normal dogum bende)
Talyaninannesi cattimom evet geçici herkeste geçiyor mu bilemem ama benim 1 yıl sürdü kızım şu an 32 aylık ve artık öyle bişey olmuyor herkeste süresi de değişebilir bilemiyorm