Defnedilan34 Ukalaade benim bebegimin su toplamıştı artık ne kullandıysam fayda etmedi doktor sarı kutu hametan ve trosyd krem verdi onunla geçti
SemraHakan Ukalaade kuzum benim bebegimde de var 3 aylik, 10 gun oldu pişik ve kabarciklar ..her sabah altini 15 dk acik birakiyorum uzerine bisey ortuyorum ki bacaklari üşümesin..gece yatarken hametan kullanıyorum gunduz penaten kullanıyorum..ve bezini daha sık degistiriyorum...temizledikten sonra kuruluyorum oyle krem suruyorum simdi yok denecek kadar azaldi...
Cansuturksahin Ukalaade canım benim bebeğim de çok kötü pişik oldu dr canesten fito dextrocin verdi karıştırıp her bez açtığımda sürüyordum ben asla ıslak mendil değirmedim bez çok bağlamadık genelde altına pamuklu bez koydum ve sürekli yıkadım ılık suyla inan1 günde geçti instagramdna Ulaş hatta bebeğim yanık gibi olmustu piştikten foto alabilirim bunları al kullan 2 gün demeden geçecek 22.10.2015_sahin instagram adresim
Yigitkomuz_ Ukalaade canım ben nişasta yapıyorum çok kötü olduğunda hemen kurutuyo bide hametan da çok etkili bi krem
Azra_Hatice Bnm kızım da 28 gûnluk o da hep pişik geçmedi pişik, bepantol kullandm geçmedi, nivea kullandm geçmedi, şimdi de sudokrem kullaniyorum yine ayni 🙄🙄
Cansuturksahin Azra_Hatice kuzum yine de sor ama benim dediğim çok işe yarıyor bebeğimin artık kanıyordu benim
Kbraa34 @Ukalaade 1 kalıp sabun kadar bal mumunu 1 su bardağı zeytinyağıyla eritin. Donunca kullanın o kadar etkili ki bir sürmede söndürüyor. Doktor tavsiyesi.
hellomom Bana da annem söyledi silverdin ve bepanthol karıştırıp surermiş bn küçükken. Bnde kuzıma sürdüm hiç birşeyden çare bulamayınca. Evet işe yaradı ama hafif tüylenme yaptı😞 o yüzden birdaha kullanmadım. Doktorumuz geçici olduğunu söyledi, gecti gibi de ama yinede gerek yok gibi geldi. Birde hartman menalid diye bir krem önerdi görümcem. Inlar çok memnunmuş.