sehpayacarpanserceparmak_ Kizlar mesela bir kelimeyi 1hafta tekrar etsem ogreniyor sonra ama neredeyse 6 7.aydan beri hayvan sesleri ogretmeye calisiyorum hatta gunde 20kez möölüyorum ama asla hayvan seslerini taklit etmiyor 17aylik😪
Meri-Mel sehpayacarpanserceparmak_ Kızımda sadece at ,köpek ,horoz bunların dışında asla tekrar etmiyor taklit etmiyor,anne baba dede kedi hala Allah ,şapka ,ver ,al ,gel ,gibi kelimeleri var ineği ben de aylardır soyluyorum yok yani 🥺🥴😥
Kuzucukumsu sehpayacarpanserceparmak_ 17 ay Aslan,karga,köpek,yılan taklidi var bizde aylardır kuzu,inek, kedi ti öğretemedim zaten kelime sayımız da az
sessi sehpayacarpanserceparmak_ benim oğlum 10 aylık bende hayvan sesi çıkarsın diye uğraşıyordum çıkarmıyordu ama bir hafta köye gittik horoz görünce üüüü köpek görünce hav hav diye taklide başladı halada görmeden yapmıyor bence görmeleri gerek bazı şeyleri üzülüyorum yavrularımız dört duvar arasında😪
kimbumadam sehpayacarpanserceparmak_ kızım sadece tanıştığı hayvanların sesini çıkarıyor:) Ben de meee liyorum ama yok 😂 Bence şartta değil konuşmayla alakası yok yani
sehpayacarpanserceparmak_ Meri-Mel ay sizin yine taklit ediyormus 1 2tanede olsa bizimki hicbir hayvani taklit etmiyor kopegini ararken bazen hav hav demeye calisiyor o kadar
sehpayacarpanserceparmak_ Kuzucukumsu ya once hayvan sesleri cikarirlarmis sonra konusurmus bebekler bizimki hicbir hayvan sesi cikarmayinca acaba gecmi konuscak diye dusundum
Kuzucukumsu sehpayacarpanserceparmak_ yok ya ben sanmıyorum bu bilginin doğru olduğunu tekrar ettiğiniz kelimeleri de öğreniyormuş zaten sıkıntı yok bence
sehpayacarpanserceparmak_ sessi evet cok haklisiniz aslinda bulundugum ilde hayvanat bahcesi filan olsa gotururdum cocuk kediyi kopegi bile zor goruyor😪
sehpayacarpanserceparmak_ Tgkaneses yani mesela ben namaz kilarken hep amin derdim 1hafta sonra oda namazligi gorunce amin diyor ama 7 8aydir bi hayvan sesi cikarttiramadim
Asaf55 Benimki de 17 aylik bende çok uğraştım öğretemedim hayvan seslerini sonra düşündüm illa yapmak zorunda değil diye bıraktm artık anne babayı bile cani isteyince soyluyor
sehpayacarpanserceparmak_ Asaf55 bisey sorucagim bebeginiz komut aliyor mu mesela bunu babaya ver deyince dedeye ver deyince veriyormu
jap sehpayacarpanserceparmak_ gunde 20kez möölüyorum Çok fazla üstüne düştüğün için yapmıyo çünkü gına gelmiş çocuğa😂