Dilaraduru Busrademiir ben siyah turpun içini oyup altını deliyorum çok az çay kaşığının ucuyla bal koyuyorum saba kadar suyu süzülüyor. Suyundan 1 2 çay kaşığı veriyorum birden geçiriyor. 1 yaşından önce bak zararlı biliyorum şimdi herkes zararlı diyicek ama sadece bu iyi geldi çok az hiç birşey yapmaz
Busrasy Busrademiir elma çayını deneyin. Ama öyle şıp diye kesmiyor öksürüğü tabiki ama ben bunu faydasını görmüştüm. İçine ıhlamur tarçın vs koyup ılıkken içiriyordum. Birde zeytinyağı sarımsak karıştırıp gece ayaklarının altına sürün. İnanın ben ilk gece bile rahat uyuduğunu gördüm. Doğal şeyler olduğu için hemem sonuç almanız mümkğn değil tabi çay konusunda 🌸 geçmiş olsun
Aysununannesi Dilaraduru baya oyuyor musunuz ? Bi resim atma şansınız var mi ? Çok duydum ama bir türlü o oyma koşmanı beceremedim 😞
Dilaraduru Aysununannesi üst kısmını alta kadar oyuyosun dibinden delik açıyosun canım fotoğraf atmayı bilmiyorum
Ertugrul123 Canım burda görmüştüm bır anne yazmıştı sarımsağı ıyıce ezıp azıcık zeytınyagı koyup çorap gıydırıyomussun hemen kesıyomus bızde oksuruyoduk ılacla gectı gecmeseydı denıcektım bende belkı faydası olur ☺️