Ben trendyoldan kolonya şişesi, kolonya şişesi için süs, çikolata ve kolonya şişesi için isimli sticker, yarım kilo çikolata, çikolata kutusu, kutunun üstüne yapistirmak için pleksiden isim yazısı aldım
Çikolata ve kolonya yaptırmış oldum bunu hem doğumda hemde bebeğimin mevlidinde dağıttım
İnstagramda bir sayfadan da ismini hatırlamıyorum malesef 30′lu yasin,lokumluk,Ayetel Kürsi magneti ve karton çanta sipariş verdim 750₺ye bir de trendyoldan hoşgeldin bebeğim yazılı bir magnet sipariş verdim onu da 30′lu yaptırdım onu da doğumda da dağıttım bebek mevlidinde de
Bebeğim kız benim bizim kıyafet bulmamız daha kolay oldu tabi 🥰 Kızım o gün tam 3 kıyafet giydi 😄 ilkgünbebe var Instagram’da ordan dantelli,bandanalı romper aldım bir de dantelli bonetli hastane çıkışı aldım 3/6 ay bedenlisini ↉ ay olanını hastanede kullanmıştık o bize küçük geliyodu.
Çeyizime de zamanında kız bebek mevlid elbisesi almıştım bandanalı,çoraplı,ayakkabılı falan onu da giydirdim o gün
Ben yaklaşık 2 hafta araştırdım ve sadece alışveriş yaptım mevlidden önce 😄 bunlara balon setlerimiz de dahil, ben baya önem veriyorum böyle şeylere ❤️