eylulkuyatsil Arkadaşlar bebeğim rp1 kullanıyordu rp2 yaramadı Aptamile geçiş yaptık raporda mama sayısı az olduğu için dışardan almak zorunda kalıyorum elimde kalan evolvia RP2 mamalri uyguna verip bende çocuğuma dışardan alacağım 100 TL
Mavi26 eylulkuyatsil bildiğim kadarı ilr yasak raporlu mama satışı bende de vardı tamamını ihtiyaç sahiplerine verdim. Bi tanıdığımız satarken şikayet edilmiş rapor iptali olmus ve su ana kadar aldığı mamaların parasını ceza olarak kesmişler dikkat edin
eylulkuyatsil Yasak olduğunu biliyorum canım bende yetisemiyorum verdikleri mama sayısı çok az bende bunu değerlendirmek istedim eczaneye geri verdim almadı
Eymelizan eylulkuyatsil beende aynı mamayı veriyorum kızımı kesmeyi düşünüyorum bende eğer gerçekten ihtiyaç sahibi biri olursa her ay yazdırıp vermek isterim
gizematadeniz eylulkuyatsil istanbuldaysaniz ozel gereksinimli bir cocugumuzun ailesi bu mamayi kullaniyor. Ona vermek isterseniz iletişime gecirebilirim sizi
Alaz88828 eylulkuyatsil merhaba elinizde varsa bana gönderirmisiniz bizimde raporumu biti alerjii devam ediyor tel fiyatına cokmyüksek zorlanıyoruz
Gucluyummutluyumm Ayni sekilde bizimde raporumuz var fakat depolarda yok bizde mağduruz eczanelerde bulamiyorum bende talibim acikcasi
Brlkar3104 Merhaba evet depolarda yok bizde 2 kullanıyoruz vermek isteyen olursa alabilirim 1 kutu kaldı maması