nnnuray Her bebek farklı maalesefff arkadaşımın 4 aylık bebeği 3 saatte 180 ml içiyor benimki iki saatte bir 120 ml
asell13 nnnuray evet gerçekten her bebek farklı benim kızımda 3 saatte bi 120 ml içiyor Yeni arttırdım ml ni 1-1,5 saate bi zor 60 içerdi yavaş 90 şimdi 120 alıştırdım ama ne bilim acıkmıyor kızım o yüzden hiç bi zaman ayarlayamıyorum
nnnuray asell13 Benimki de öyle zorla içiriyorum hala uykusunda gizli gizli uyanık olsa hayatta içmez
melosunannesi Benimkide 2 buçuk aylık 2 saatte bir 60 90 arası içiyor akşam 10 gibi yatıyor sabah 4 5 gibi 90 ml içiyor
asell13 melosunannesi benim kızda 2 aylıkken 6-7-8 saat aç kalır uyanmazdı şimdi 4-5 saate bir kalkıyor
asell13 nnnuray şaka gibiler ya bebek dediğin mama görünce ağlar ister benimki dudak büküyor çıldırıyor. Senin bebeğin kaç aylık
nnnuray asell13 Aynen çok imreniyorum kendi isteyerek mama yiyen çocuklara 4 ay 6 günlük uyuyo deden oda yok gecede 7 8 kez kalkıyor yinede isteyerek yemez
asell13 nnnuray bizim şansımıza galiba 😅 benimkininde gündüz uykusu sıfır resmen 1 de kalkmış daha da uyumamış çıldırcam artık