esralilaslan Herkese merhabalar oglum 3 aylik nistagmus suphesiyle cumhur beye goturmek istiyoruz ancak ankaradaki muaynehanesini aradigimda kasima randevu veriyorlar baska bir yerde veya hastahanede olabilir mi bilgisi olan yazabilir mi acaba
Giz302 Cumhur Şener sadece kendi muayenehanesinde çalışıyor diye biliyorum. Ali Şefik sanaç var Ankara da o da çok iyi. Cumhur Şener bu bahsettiğim doktorun öğrencisiymiş. Kızımda da Nistagmus var bizde gitmiştik
berilimmm Giz302 merhaba bende ameliyat ıcın kızımı ali şefik hocaya götürmek istiyorum ama yaşı 70 var gibi o yüzden bıraz tedırgınız nasıl bırı kaç yaşında acaba bilgi verır misiniz bıraz
Giz302 berilimmm biz 3 sene önce gitmiştik baya yaşlıydı evet. Yanında bi doktor daha var onu yetiştiriyor sanırım o genç bir kadındı. Ne için ameliyat olacak
Giz302 berilimmm eğer gitme şansınız varsa İzmir’de Halil Hüseyin Çağatay çok iyi şaşılık konusunda. Son çare ameliyat yapıyor. Instagram hesapları var bakın isterseniz. Kızımında kayması ve farklı bi göz problemi var ona gidiyoruz düzenli olarak.
Blossom00 Giz302 Bende bu doktoru gördüm araştırıyorum, ameliyat oldu mu peki kızınız memnun musunuz doktordan
Giz302 Blossom00 hayır olmadı kapamayla baya azaldı kayması. Çok memnunuz doktorumuzdan işinin ehli bir doktor. Bursa’dan gidiyoruz kendisine
Blossom00 Giz302 Teşekkür ederim kızınızda sonradan mı oldu peki? benimki hem genetik hem doğuştan direk ameliyat diyebilir çekiniyorum bu yüzden