Senem1234 Merhaba anneler beden bilgilerimi ve fiyat bilgileirini ekleyeceğim. Beğendiğiniz var ise kaçırmayın. Ürünlerin çoğu sayılı giyildi tertemiz. Gardrop hesabından alabilirsiniz. Yada karşı ödemeli kargo ile gonderim yaparım. İstanbul maltepe civarı elden de alabilir.
asell13 Senem1234 üste çıksın hepsi temiz ve çok güzeller ben hiç bişeyi satmıyorum ya dağıtıyorum öyle yaşı uyan çocuklara veriyorum öyle
Meri-Mel Senem1234 Üstte kalsın çok güzel ürünler fiyatlar da fena değil kar botu 200 TL olan sıfır mi acaba 🤔
Duunturk Senem1234 İlk 3. Sırada olan cepleri kalpli peluş ceket bedeni nedir acaba bir de kırmızı cıvıl mont
Senem1234 Meri-Mel temiz kullanmaya çalışıyoruz. Bide özellikle çok iyi durumda olanları satmaya çalışıyorum. Sonuçta biz nasıl cocuğumuza iyisini giydirmek istiyorsak herkes o şekilde ister diye ❤️
Senem1234 sevdanurikramurat merhaba metro bana çok ters kalıyor marmaraya bi derece olabilir. Sweet 2 yaş
Senem1234 kamuran_zeynepp merhaba mesajınızı görmemişim kusura bakmayın almak isterseniz henüz satılmadı.