Ccansuu Anneler merhaba ☺️Biz 6 aylık olduk ve yavaş yavaş ek Gıdaya geçiyoruz daha mama sandalyesi almadım kullanıp da memnun kaldığınız ürünler neler acaba paylaşabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim 🤗
Alara_5 Ccansuu kendi adıma söylüyorum mama sandalyesinde sade olanından yanındayım yemek yerken sadece yemeğe odaklansn oyuncaklarla eğlenerek yesin istemyrum o yuzden sade sandalye aldm 😊
Serapaylar Ccansuu canım valla hafif sandalyeler hayat kurtarıyo her yere taşıyosun ben çok araştırdım alırken herkes hafif sandalyeleri önerdi diğerleri hem yer kaplıyo hem ağır taşınmıyor sabit kullanmak gerek
Yigitkomuz_ Ccansuu canım bende e bebegin hem masa hem sandalye olanını kullaniyorum memnumum güzel 3 yaşına kadar mama sandalyesi 3 yaşından 6 yaşına kadar sandalye masa olandan e bebekten bakabilirsin minderide var 130 a almıştık bebeğim 4 aylıkken şuan 7 aylık kullaniyoruz
Ccansuu Alara_5 bende öyle bişey düşünüyorum ama karar veremedim bi türlü uzun süre kullanacağım için 🙄
Alara_5 Ccansuu sade alıp şu kolay taşınılabilenler çok mantıklı demirli ayaklarını söküp uzun süreli kalcagm yerlere tasıyorum 😊 cevremde kimlerde 2 bucuk yasına kdr kullandı hatta 😊 yani karara vermek zor tabi insan renkli süslü olsun istiyo ama kullanışı çok daha önemli 😃
Funda0161 Hafif ve dört ince cubuklu olanlar hakkında pek ıyı seyler duymadım hareketlı cocuklar için özellıkle denge sıkıntısı varmıs kac bebek dusmus
mutlular en çok satılan ve önerilen sanırım ikea nın mama sandalyesi hep parçalanabiliyor hem hasar olursa o parça ayrı alınıyor temizlemesi kolay ve hafif çok yerde kaplamıyor ben görümcemden şu büyük olanlardan aldım yoksa ikeanınkini tercih edecektim
Domino Ccansuu yok benim ki ayagi bile kalkiyor ama tabi her ihtimale karsi tek birakmamak gerek ayak kismi baya genis zaten. Istersen canli resmini atabilirim instegram adresini verirsen
Umay40 Bende ikeaninki kullanıyorum sağlam sallanmiyo devrilcek gibi olmuyor kızım sevmiyo içinde durmayı sıkılıyor
ArchyMommy Ccansuu kesinlikle chicco polly 2 mama sandalyesi♥️ Çok memnunum hem çok şık hem de çok konforlu. Zar zor uyuttuğum kızım orda uyuyakalabiliyor😄
Dsedaa Ccansuu e bebeğin tekerlekli olan sandalyesinden aldık çok memnunuz oturur vaziyetten sıkılınca hafif yatar konuma getiriyorum sakinliyo çok kullanılanışlı