ozlem37mert mutlubibekleyis buona Amantar çocuk doktorum tavsiye etmişti bende çok güzel işe yaradı pahalı ama değiyo sütüm artınca bıraktım kullanmayı
zeyinci Bende ocean mummy kullandım ama yaradımı yaramadı mı hiç anlayamadım açıkçası. Sağlık ocağında kan verip değerlerinize baktırın bence öyle eksik olan takviyeyi alın
hepoyleolurzaten___ ocean mummy kullanıyorum az kaldı biraz etkisi oldu öyle aman aman bir etkisi olmadı kilo da aldırmadı bu bitince imomlatte ye geçeceğim
demetsina mutlubibekleyis Ben regenesis max kullanıyorum gebelikte de onu kullanmıştım doğumdan sonra 3 ay kullandım yazın bıraktım şimdi tekrar başladım önümüz kış çocuklarda okula başladı hem bağışıklığımı güçlendirmek hemde sütümün kalitesi artsın diye
alvshn mutlubibekleyis assos lacmix kapsül çok memnun kaldım 5 aydır sabah akşam kullanıyorum. Doktorum hem vitamin desteği hem süt kalitesini artırma hem de lohusa depresyonuna iyi geleceğini söylemişti. Geçenlerde tam kan tahlili yaptırdım genel kontrol için tüm değerlerim normaldi.
bsrazz fisnereceli I mom lattenin özelligi kilo aldırmakmı acaba , 45 kiloya kadar düştüm çok bitkinim kilo almak istiyorum faydası olurmu acaba
fisnereceli bsrazz ay bilmiyorum ki herkeste aynı etki yapar mı 🤷🏻♀️ beyorganik mom mix’te bende kilo yaptı onu da tavsiye ederim güzel bir macun gibi değilde şurup gibi. İçeriği doğal ve temiz. Aşşşşırı enerji vermişti bana geceleri özellikle. Fiyatı da uygun 🙏🏻