simayzynp Kızlar ya eşime nerden çorap alsam hep tiftikleniyor genişliyor ayağında ben de takıntılıyım öyle şeylere erkeğin çorabı düzgün olmalı benim için eşimin de ayağı küçük 40 numara böyle tiftiklenmeyen genişlemeyen düzgün kaliteli çorap istiyorum önerisi olan var mıııı
kirikkalp simayzynp erkeğin çorabı düzgün olmalı benim için İstemsizce buna güldüm😂😂 Lc Wakiki bakabilirsiniz onların da güzel
usenmedimyaptimbirvelet simayzynp eşim boynerden alıyor a ile başlıyor markası sanırım,unuttum,pierre cardin,polo,kiğılı bunlar kaliteli ve hemen eskimiyor
zehrababy simayzynp kız böyle takıntısı olan bir bek varım sanıyordum o tiftifkler bide sonra halılara düşüyor gelde kriz geçirme
Kimsesiz39 simayzynp çorap bi kültürdür ben çorap kadınıyım çorappppp coğrappppppppp🤣🤣 lcw de. al kuzum 😊
Deletedmom_216 simayzynp erkegin kendi düzgün olsun da corabi kalsin aşko😘😂 simayzynp erkeğin çorabı düzgün olmalı
iki_prensesannesi oglumubeklerken ben deliyim bana bakmayın iç çamaşırına kadar ütülerim annemden öyle gördüm o yüzden utum hiç bitmiyo 😮💨
oglumubeklerken iki_prensesannesi ayyyy Allah yardim etsin, bende düğün bayram olmasın da gömlek vs ütülemek ütüyü çalıştırmak zorunda kalmiyim diye dua ediyorum iste hep 😅😅
iki_prensesannesi oglumubeklerken takıntılıyim ya ben sanki çorabı kim gorucek ama işte hep annemin saolsun temizlik takıntısı bana da geçti evim asla dağılmaz mesela kriz geçiririm çok misafir cagirmam terliklere kadar hemen makinaya atarım 😃 onlar gidince