teacherblue 21 günlük bebeğim öylr cıvık ki. İshal diyeceğim ama gün de 1 tane yapıyor. Pütürlü kısmı da var ama çok değil. Bazen 2gğn de 1yyapıyor bu durumu bezi dolduruyor. Bu kadar cıvık olması normal mi
yarenozkk teacherblue anne sütü ile beslenen bebekler öyle olurmuş benim kızım 2.5 aylık halâ çok cıvık yapar doktor normal dedi
teacherblue dertlikaval @yarenozkk @Gizmokzilla @hazale966 hepinize çok teşekkür ederim 🥹😍😍😍kayınvalidem ishal bu ne yedin felan deyip durdu
kumsi17 teacherblue kayınvaliden çok biliyo abla. sarı kaka, sarı yeşil karışık kaka, pütürlü veya tamamen cıvık kaka normal kaka bunlar bebek için ayrıca sanki kabız gibi sıkınıp ağlayıp cıvık yapması da normal sakın takma kafana 😘
Gizmokzilla teacherblue ay kayınvalidelerin hep bi yorumu vardır duyma wmdldldps Sen hatalısın tamam mı kesinlikle senin yüzünden kakası cıvık bu çocuğun eldpdpdğd
Aselina53 teacherblue teacherblue Vallahi bu kayınvalideler hep mi aynı olur. Kızım 3 buçuk aylık kayınvalidem de birkaç kez ishal olmuş dedi hayır dedim çok normal böyle olması sen unutmuşsun galiba yenidoğan bebek bu büyük bebek kakası gibi olmaz diyorum her seferinde ısrarla susuyor sonra
teacherblue mutlukoala evet beslenmesi iyi aslında her bez değişiminde 2-3 saate kesik çiş yapmış oluyor ama kaka yok. Günde 1 ya da 2 gün de 1. Önceden mama alıyordu doktor beslenme stili değişti 10 güne kadar yapmaması normal dedi. Ama bu kadar beslenmeye sanki kaka da olması lazım gibi di mi