kuzeyismomm fikrime ve hislerime tercuman dusnceler..tebrik ederim🙏ihtiyac ve maddi zorunluluk cok baska tabi..ama.dedgniz gbi onlar kiyamayip kuralsiz her iatedklerni yaoarak buyutmeye calisiyor ewde basbasa kalinca çocuk anne ilw bi catisma haline giriyor mesela,yada yesini iatemedgim bi besin buyuklemriz icn normal olabliyor zar zor oturtulan yeme duzeni benle catisyor yine çocuk,ben aksama.kadr aktivite hem oyun hem egitici kaliteli vakit gecrmeyw calisirken arada çag farki olan buyuklermiz nekadr egitici yetisteblir,konustgu cmlesine nekadr dillatli davranablir, twsine telefonuna her anlamda dusnmek lazim…bnde buyuzden işimw.donemedm ki annem gözu gbi bakarken ona ragmen donemedim..cnku biraz gozlemledim benm.dikkat ettgm uyku saatleri seweyim zaman gecireim.gezdreyim.derken ananese kaymaya basladi,bnle uslu uslu birlikte zaman gecrdgm bebegim anneanneyi gorunce başedilemez oldu bliyor ki anneanne sbirsz her dedgni yapacak,bebekle cocuklar çok çikarci cok iyi kullaniliyolar bunu gercekten😀 bunun gbi bi cok örnek cogaltilablir..velhasıl kreş anakul yaşina kadr bakmaya dewam🤗