OrdekYavrusu Bebeğimin bacaklarında birden böyle şeyler çıktı, pazartesi doktora götüreceğim ama aranızda bunun ne olduğunu bilen var mı?
germophepe OrdekYavrusu sinek ısırığına benzettim oğlumda da oldu hiç kaşımıyordu kaşımamasına rağmen böyle oluyordu geçti ama
nesli8154 OrdekYavrusu benimde böyle vücudum istemsizce kasiniyorum resmen yer yerim böyle kolonya sürüyorum günde 2 3 kere o zaman azalıyor kız kardeşimle böyle uyuz müdür bilemedim resmen
OrdekYavrusu ppzeynep Hiç durmuyor, sürekli tepinirken sürünürken de olmuş olabilir belki. Sizce ne olabilir bu 😟
ppzeynep OrdekYavrusu Çıplak halde halıda oynuyor mu. Belki sürtünmeden alerji olmuştur. Pek sağlam fikrim yok maalesef.
Minikevrenim OrdekYavrusu ben etrafımdakilerden gördügüm kadarıyla uyuz ama tabiki tam teşhisi doktor koyar
Alerjikrinit OrdekYavrusu el ayak böyle değil su topluyor. Başlangıçta da düz benekler bu kabarık gibi görünüyor. El ayak benzetemedim yeni atlattı oğlum
OrdekYavrusu germophepe ama bu kadar çok yerinde olması imkansız gibi. Şimdi kolunda da çıkmaya başladı
OrdekYavrusu rumeysahasan ben yanındayken hayır ama eşimle dışarı çıktığında da uçupu olan biri sevip öptü mü bilmiyorum. Eşim uçukları olup olmadığına dikkar etmemiştir
OrdekYavrusu rumeysahasan ben yanındayken hayır ama eşimle dışarı çıktığında da uçupu olan biri sevip öptü mü bilmiyorum. Eşim uçukları olup olmadığına dikkar etmemiştir