buket1302 40ı çıkana kadar hep komşu arkadaş vs çağırmıştım çocuğu yıkamak için görümceme gidiyordum 😂 bi gün çağıracak kimseyi bulamamıştık bayrama denk geldi çünkü herkes memlekete gitti 😂 eşimle girdik banyoya, bi elim kafasının altında diğer elim poposunun altında ben tutuyorum eşim su döküyor. En son kafasını yıkamaya çalıştık bi türlü beceremedik kafası kupkuru çıkardık çocuğu 😂 buna şükür demiştim. Sonra bi videoda (öğrenmek için bir sürü video izledim😂) bu uzun mavi küvetler varya üstüne file geriliyor falan, kim olduğunu hatırlayamadım şu an, öyle file kullandığımızda üşüdüğü için ağlıyor huzursuz olabilir o yüzden sadece kafası dışarda tüm vücudu suyun içinde olursa yıkamak daha kolay olur dedi. Gerçektende o küvetin yarısına kadar su dolduruyorum, yanına havlusunu seriyorum, üstünü çıkarıyorum yine bir elim başın altında diğer elim poponun altında yavaşça ayaklardan başlayarak suya sokuyorum. Tabiki karnı vs tüm vücut giremiyor o yüzden üşümesin diye eşimde tasla sürekli karnının üstünden su döküyordu. En sonda yine eşim arkadan kafasını yıkayıp duruluyordu yani hep sırtüstü pozisyonda tuttum. Şimdi 3 aylık çokta bi zaman geçmemiş ama hemen alışıyor insan. Hava ve ev o kadar sıcak ki poposunu yıkarken lavabonun altında tüm vücuduna su tutuyorum 😂 akşamları da uykuya geçmeden önce banyoya kucağımda giriyorum yine oturarak ona biraz su tutuyorum (haftada 1 max 2 şampuan kullanıyorum) sonra çıkarıp yine duşakabinin hemen önünde kurulayıp üstünü giydiriyorum bende 5 dk duş alıp çıkıyorum