Noname21 kanadanın bir çok yeri soğuk çocuğunuz ırkçılığa maruz kalmaz hatta eğitim sisteminden memnun kalırsınız artıları avantajları çook dil konusun da eğer ingilizce veya az da olsa fransızca biliyosan hiç zorlanmazsın ama yer ülke para birimi market vs bi tık zorlar yalan söylemiyim daha önce yurt dışı tecrüben olmadıysa bunalabilirsin ama bol bol etrafı keşfet gez kendini eve kapama bunaltma yenilikler her zaman iyidir bi kaç ay zorlanırsın ama alışınca emin ol iyi ki dersin avantajları çok fazla ama maddi olarak zorlayabilir kanada pahalı malesef amerika bir tık daha ucuz kalıyo yanında alım maddi güç konusunda iyi bir ülke eğer dil bilmiyorsan şimdiden temel şeyleri öğrenmeye bak gittiğin de zorlanmaman için amerika vizesi çok zor ne şekil de alıcağına da bağlı eğer yatırımcı gibiyse çok kolay eşimin öyle olduğu için sorun yaşamıyoruz benimde önümde kanada amerika fikrini sundu eşim ben şuanlık ileri tarihe attım olduğum ülke savaş ülkesi bile olsa ben çok memnunum şahsen yurt dışı güzeldir ama kendi memleketimiz gibi değil en üzücü tarafı bu keşke hiç birşey böyle olmasa insanları zorunda bırakmasalar ama emin olun yurt dışı çocuğunuz ve sizin için çok iyi fırsat iyi araştırın eğer eminsen kendinden durma 🩷