Bbcrrr Kızlar benim bebe 18 aylık, bir şeye kaç günde alışır? Mesela emzik bırakmada, mama bırakmada gibi gibi, bir kaç alışkanlığını da bıraktırmaya çalışıyorum bugğn 4.günümüzdeyiz, iyi gidiyoruz çok şükür
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Bbcrrr Bizde meme bırakmada 3.gündeyiz. Ara ara aklına geliyor. Ne zaman tamamiyle unutacak bilmiyorum 🤷
banu3535 Bbcrrr bebişin hazir olmasina bagli bir alıskanlığı birakmasi 1 gün sürerken bazi alıskanlıkları bırakması 1 hafta sürebilir, bir de onlar ömür boyu kazandığı alıskanlıklar 🥹😂 doğduğundan beri yaptığı biseyden kopmak zorlayabilir demişti doktorumuz..
Biz3kisiyiz_ Bbcrrr değişiyor mama bırakmamız hiç zorlamadi diyebilirim ama emzik süreci 1 hafta baya baya sorun oldu, aslında kendi emziklerini ısırdığı için hep istemedi hep attı bende yenisini almayınca artık kendi atmak zorunda kaldı 😂 emzik büyük sorundu bizim için son zamanlarda 2 yaşında bıraktı
dln07 Mamayı bıraktığımda ilk iki gün gece ağladı sonra ağlaması bitti ama ara ara istedi 2. haftadan sonra artık aramadı bebekten bebeğe değişir tabiki bu durum