alice123 Dün biraz sümüksü kanlı kaka vardı sabah 6 da daha koyu kırmızı daha sümüksü olmuş fotoğraf ekleyebilirsem ekleyeceğim benzerini yaşayan var mı
Aselinannesi0655 alice123 canım tek başına mukuslu kala bişey ifade etmezmiş ama kan varsa alerji düşünülüyor bemce doktora git test yapsın
Birerkekannesi_ alice123 mukuslu kaka ve kan alerji belirtisidir. Eğer egzama tarzında da kızarıklıklar varsa alerji testi yapılır ya da direk size diyet uygulanır. Dün mesela ne yediniz? Ya da bebeğiniz ek gıda alıyorsa o ne yedi? Süt ürünü olabilir kırmızı et tavuk eti yumurta susam bir düşünün.
nnoktaa alice123 geçmiş olsun doktora götürmenizde fayda var. Dışkı görseli eklemeyin. Rahatsız edici görsel paylaşımı yasaktır. Postunuz silinir.
alice123 Aselinannesi0655 doktoru izindeymiş başka salı kontrole gidicektik ama bugün başka doktora bi göstericem içim içimi yedi
alice123 Birerkekannesi_ hiç cildinde bişey yok huysuzluk var aşı oldu o yüzden mi bilmiyorum 4 aylık oldu yeni ne yapmam gerektiğini o kadar bilmiyorum ki
gencbir_anne alice123 demir damlasına başladıysanız o da yapmış olabilir onun dışında süt be süt ürünleri de yapıyor fıstık da alerjik aklıma bunlar geliyor
Birerkekannesi_ alice123 yok yok korkmayın eğer alerjisi varsa diyetle hallediliyor. Eğer bezi atmadıysanız hastaneye götürüp tahlil yaptırabilirsiniz ben öyle yapıyordum.
Tatlican alice123 Benim kızm inek sütü alerjisi vardi vucutta kabarma olmuyordu cocuk huzursuz aglama ve kanli mukuslu kaka yapiyordu. Rota aşısı 1.dozu yapildi 1hafta agladi 2.yi dr yapmiycaz aslinda 1.de yapmasaydik keske dedi Alerjik bebekllere dokunabiliyor dedi
alice123 gencbir_anne demir damlasına başladık 2 hafta kadar oluyo yeni etki göstermiş olabilir mi bilemiyorum
alice123 Birerkekannesi_ üstünden baya zaman geçti ama bezin önemli mi bu acaba, çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız
Birerkekannesi_ alice123 hayır bez önemli değil eğer varsa öyle de bakıyorlar ama doktora gidip bir kontrol ettirirseniz sizi daha doğru yönlendirebilir. Bir de eğer kabızlık gibi bir durum yaşadıysa bebeğiniz, makatında çatlak da olmuş olabilir. Çok geçmiş olsun.
alice123 Birerkekannesi_ besin alerjisi sanırım doktor süt ürünleri kesmemi söyledi bi süre ☹️ teşekkür ederim 🙏🏻
Birerkekannesi_ alice123 çok geçmiş olsun 2 hafta bir kesin zaten hemen belli ediyor. Eğer yine belirtiler geçmezse test yaptırın bizim çoklu besin alerjisi çıktı ve bunu anlamam aylarımı aldı.
alice123 Birerkekannesi_ ama nasıl ya hergün yediğim şey nasıl olurda bi anda alerji yapıyo çok şaşkınım inşallah biran önce geçsin çok fena bişey ☹️ size de çok geçmiş olsun şuanda geçti mi devam ediyo mu doktor geçiyo dedi bize
Birerkekannesi_ alice123 bizimki devam ediyor yumurta ve fındık çok yüksek. Sütü 7.ayda açtılar bir problem olmadı. Bazen çok yediğimiz şeyler de alerji yapabiliyor. Farklı ne yediniz onu düşünün ya da bu ara çok fazla susam yumurta kuruyemiş çok tükettiyseniz o da tetiklemiş olabilir.
alice123 Birerkekannesi_ bilemiyorum ki bana göre normal yediğim şeyler ama demek ki ona göre anormal 😶
Tatlican alice123 Teşekkür ederim simdi kızım büyüdü 1.sınıf. Sizinkilerede bu gunleri gormeniz nasib olsun
Birerkekannesi_ alice123 evet bebeklerin bünyesini çözemedim. Bir gün domates alerji yapmıyor ertesi gün hop ben bir alerjik reaksiyon gösteriyorum diye başlıyorlar güne. 😂😂