Zamanlagelen 4 aylik oglum yalnizca kucagimda uyuyor birakinca uyaniyor sallamayayim dedim bu sefer de kucagimdan indiremez oldum.. zaten sallasam dahi hep sallanmak istiyor kucaktaysa hep kucak gecer mi bu surec bir de baska sekilde uyuttugumda max 20 dk uyuyor onada zaten felaket uykusu deniyor dogdugumuzdan beri uyku problem? Var mi benim gibi kucagindan indiremeden uyutan?
ilknurcelik Zamanlagelen maalesef önerim yok biz 6 aylık olacaz hala kucakta elektrik süpürgesi sesi ile uyuyor 😅
Zamanlagelen [bilinmeyen] uyanikken etkinlik yapiyoruz ama az daha yorayim desem uykusu gelince durmuyor agliyor mizmizlaniyor zaten max 1 bucuk saatte uykusu geliyor kanguru denemedim ama ben emer gibi yatay pozisyonda uyutuyorum dikey olunca uyumayabilir gibi geldi :( yuzustu yatirmayi da denedim ama malesef :/
Zamanlagelen ilknurcelik dogrudur canim ben hic birakaniyorum yere hemen uyaniyor benim sorunum bu malesef
Zamanlagelen [bilinmeyen] masallah aslinda en guzelini yapmissiniz herseye alismali br bebis neticede o da bir birey :)
Zamanlagelen [bilinmeyen] :) tavsiyelerinizi deneyecegim hatta hazirlanip cikacagiz oglusumla yuruyus yolunda gezmeye :)
Zamanlagelen [bilinmeyen] guzeldi sadece oglusumunda benimde burnumuz kizardi o kadar :) 20 dk fln yuruyebildik biraz mizmizlandi sonlara dogru geldik eve :) tesekkur ederiz