Alparslanbey_ Normalde başks bir sehirde yasıyoruz izin için ailemizin yanına köye geldik bağ bahçe çicek böcek derken 18 aylık oğlumun bişeye alerjisi çıktı hem yasadığımız yerde olan kendi doktorumuzla görüştüm hem burda bir doktor a götürdüm ikisi de alerji diyor alerji testi yaptırcaz deloday surup kullanıyoruz suan iznin basında hasta olmuştu doktor peditus klomaks dolven vermişti peditus u sadece 1 kex verdim ve sonra bu döküntüleri fark ettim ilaçtan mı kaynaklı oldu yads vardı o ak görmedim ilaçı verdikten sonra mı fark ettim bilmiyorum basına gelen varsa fikirlerinixe ihtiyacım var
Alparslanbey_ Dediğim gibi doktor a gittim zaten daha bugun tekrar götürdüm deloday kullanıcaksınız diyor hepsi sık sık ılık duş vs bunları yapıyorum zaten
ArdeninAnnesi3322 Biz de geçen hafta izne gittik oğlumda değil bende alerji oldu, dediğiniz gibi bağ bahçe çiçek böcek derken bütün vücudum aynı bu şekilde kabardı, alerji hapı ve krem verdi orada kullandım, dün evime geldim birden geçti ilaçları da bıraktım
Alparslanbey_ ArdeninAnnesi3322 çok endişeleniyorum gerçekten ama doktor endişe etmeyin deloday kullanın ilk fırsatta test yaptırın hep aynı şeyler eşimdr gelmedi henüz 4 gün sonra gelicek gelsin zaten hemen yaptırcam alerji testini ams vücudunu böyle gördükçe içim acıyor