Balbademim06 Bebeğimin ateşi 37,6 parol verdim başka tavsiyeniz var mı ? Keyfi yerinde bebeğin biraz inmesi için alnına ıslak bez de koydum.4 aylık bebeğim
Pamukbaby Balbademim06 ateş çıkmasının sebebi nedir? Enfeksiyon bi hastalık yoksa ateş çıkmaz. Birde kulaktan ölçüm yapın en doğru olanı o gösterir.
kahvepres Balbademim06 ateşi cok yüksek değil normal 38 dc müdahelle ediliyor ama icin rahat edeckse limon sık coraplarnı batr giydir hemen düşrür gecede arada komtrl edersin zaten şurup vermisn cnm
mervessen Ateşi yüksek değilki, 37.5 geçmesi lazım yüksek denmesi için. İçiniz rahat etmesi için ılık duş aldırın isterseniz. Ama 37.5 ateşte doktorumuz enfeksiyona bağlı olabilir demişti.
Pamukbaby Balbademim06 38’i görmeden ilaç vermeyin diyorlar ama siz yinede kontrollü davranın enfeksiyon durumlarında ateş yükselmesi oluyor
dreamila 38 i geçene kadar doktor bize ates düşürücü önermedi hiç 2 buçuk yaşında suan ates olunca duş üstüne ince bir zıbın 38 gecınce calpol gecmıyorsa dolven dönüşümlü ben böyle biliyorum ama ates takıp edılmeli önemli acıle gıdersınız olmadı Uyumadan takıp kolaylıklar