Merveeofs Yarına yemekler hazır mıı yanii isimleri 🫢 sabah uyanınca ne yapacağımı biliyorsam karar vermişsem günüm daha planlı geçiyor 🙈 şimdi de ne yapsam diye düşünüyorum 🎛️🥘🥘🍽️
Ccyyln Merveeofs düşünmekten uyuyamıyorum artık ama menü hazır yarına 😂 Fırında patates oturtma Pilav Yayla çorbası Turşu Yeter, dua etsinler bunu yapıyorum yoksa içimden makarna yapmak geliyor 😂😂
Merveeofs melikekesim afiyet olsunnn, artık her yemek o kadar ağır geliyor kii bunlar da bana tonlarca yük gibi yerken yanii🙈🙈
ballibademler Karnıyarık pilav Fırında tavuk pilav Tavuklu mantarlı kremalı makarna çorba Patates salatası mercimek çorbası Dolma sarma yoğurt Kavurma pilav salata Bu hafta yaptıklarım. Seç beğen al😀
Merveeofs papatya__ sabah uyanınca keşke daha erken uyusaydım diye gelen o pişmanlık… 🥲🥲 Her sabah derinden yaşıyorum bunu 🫣😅
Merveeofs melikekesim ayy eşim yemek söylese keşke diye ağzının içine bakıyorum o da kafana göre diyor sağ olsun 🤦🏻♀️
Babyyyyyy melikekesim ay ne güzel valla öyle olsa her şey yaparm valla ben tek yemek düşünmekten yoruldm
Merveeofs papatya__ ahah kendimi nasıl gördüm şu an gece bazen uyurken dualarım falan bitince diyorum ki Allah’ım nolur hemen uyuyayım ama yarını biraz geç başlatabilir misin lütfen 🤣🤣
melikekesim İş yerinede yemek gidiyo öğlenleri ondan birazda o ne isterse onu yapıyorum aynısı olmasın diye
oglumunannesiyim_- Eşim pek çorba tarzı sevmez o yüzden genellikle ana yemek yaparım sadece dün Etli güveç pirinç pilavı ve salata yapmıştım tatlı olarakta trileçe hala var yarına da yeter elhamdülillah