selinbati Kızlar oğlumu sünnet ettirmeyi düşünüyorum fakat cesaret edemiyorum korkuyorum nedensizce:( siz hangi doktorda yaptırdınız Van’da önerebileceğiniz bir doktor var mı?
defnemomm_ merkezde misin ? Ben Erciş’te oturuyorum bilgim yok geçmiş olsun 💐 hastanede yapmıyorlar mı zaten, korkmaaa
selinbati defnemomm_ evet merkezdeyim. Hastanede yapıyolar da ne bileyim hastane ortamına girmesi beni çok geriyo :( özel kliniklerde falan lokal anesteziyle yapıyorlarmış belki öyle yapan bir doktor falan vardır diye sordum ama cevap alamadım:(
selinbati Acu_ yaaa ne zaman yaptırdınız? Nasıl oldu? Biri daha aynısını söyledi evde yaptırmışlar hiç sıkıntı olmamış falan. Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Acu_ selinbati valla yapan sünnet işi yapan biriydi sanırım. Cerrah doktor değildi çokda net bilmiyorum ama eşim araştırmış yaptıranlardan duymuştu. Eve geldi lokak uyuşturdu. Kesti dikti. Ertesi gün pansuman için tekrar eve geldi. Daha sonra bi haftalık pansuman yaptım geçti. Çok şükür bi sıkıntı yaşamadık