Bugün tam 22 aylık oldu oğlum, 22 aydır uyku saatleri kırmızı çizgim oldu tabi zaman zaman nadiren esneme yaptığım oldu ama genel olarak saatlidir hep. Bu çevreme hep ters geliyor saatli çocuk!! Sen ona uyma o sana uysun bizim çocuğumuz düğünde masa da uyurdu bla bla bla uzayıp gidiyor.. yarın eşimin yeğeninin düğünü var düğün akşam ama gündüz de düğün evinde olacağız ve düğün evi o kadar küçük ki bide üstüne kalabalık orda asla öğlen uykusu uyuyamaz e öğlen uyumazsa bu çocuk akşamı bize zehir eder yani hamileliği de sayarsam 31 aydır düğün dernek rahat etmedim yani doğal olarak eğlenmek istiyorum. Bunun için 2 saatlik mesafeden erkek kardeşim işten izin aldı geldi öğlen eve getirip yatıracağım başında bekleyecek bende düğün evine ve sonrasında kuaföre rahat rahat gideceğim oğlum dayısını çok sever arada eşim de bakar zaten.. ay herkese dert olmuş durumda bu herkes gülünç bişey gibi dalga geçiyor yok uyumasın o gün öğlende ne var ki düğün de de akşam rahat etmek istiyorum ilk defa böyle bişey yapacağım.. ilk defa birinden böyle bi yardım istedim ayy o saatli çocuk saati şaşmasın ben öğlen uyurken bile ses yapmam evde istemiyorum alışmasında sese yani şurda çok çok 1 sene daha öğlen uykusu yatar yani gün içinde tek dinlendiğim zaman bu ben uyku saati geldimi evimde olurum zorda olmadıkça evimde de o saatte kimse olmaz ben mutluyum böyle ama anlamıyorlar gariplik ben de mi ayy çok doldum 😅