ebrubulutt Bebeğim 43 günlük emerken süt çok tazyikli geliyor sonra sinirleniyor süt genzine kaçıyor emmeyi bırakıyor. Nasıl bi çözüm bulabilirim çocuğum hep aç kalıyormuş gibi hissediyorum psikolojim bozuldu ☹️
nazalex ebrubulutt ahh ah o zamanlar nefret ediyordum sütten millet sütüm yok diye ağlardı bende biri nazar etsede azalsa diye sürekli fışkırır akardı yatak çürümüştü artık hiç durmuyordu memeler. Yatarak ya da sırtınızı iyice geriye eğik yaslayarak emzirin benimki yaklaşık 4-5. Aylarda normale dönmüştü
busranuurr ebrubulutt Bende aynısını yaşıyordum parmaklarını ✌️ şu şekil yapıp üstten biraz bastırırsan tazyikli gelmiyor emiyor çok bastırmana gerek yok normalde C şeklinde emziriyordum fakat çok gelip de sinirlendiği için bu şekilde emziriyorum
ebrubulutt nazalex gerçekten şuan bende o moddayım ne yatak kaldı ne çarşaf hesabı. Allahım yokluğunu göstermesin ama fazlası da zarar olduğunu anladık 😒
susam59 ebrubulutt elektrikli pompayla göğsünüzü boşaltmayacaksınız, mochi manuel ile sadece en başta tazyikli gelen kısmı alacaksınız, sonra bebek boğulmadan rahatça emecek
nazalex ebrubulutt sakın sütünü sağma zorda olmadıkça makina daha da tazyik yapıyor ve arttırıyor sütü nerden biliyorsun diye sorma