ygtbs Merhaba arkadaşlar. Bebeğimin 1 aydır uyku düzeni berbat. Uyku sıklığı ve süresi oldukça azaldı. Sallanmadan uyumuyor ve beşiği ufak gelmeye başladı. Ben bebeğimi nasıl kendi başına uyumaya alıştırırabilirim ? Ve bu uyku düzensizliği ne zaman düzelir bilginiz var mı ?
Simnur ygtbs merhaba 1 yaşta bizim de olmuştu 1 hafta gibi bir sürede düzelmişti diye hatırlıyorum ama simdi 14 ay 20 günlük o günlerden daha beter bişey yaşıyorum 10 gündür gündüz uykusu yok gibi bişey gece de kalkıp oturuyor bazen genel olarak zaten gece sık uyanıyor onun dışında Allah yardımcımız olsun
jelibonnnn ygtbs Mobilya beşikten, park besige geçiş yaptık, daha iyi uyumaya başladı. Sanırım 1 yaş atağındalar benim kızımda öyle ,tek uykuya geçtik.
nazalex Simnur 2 uyku yapıyorsa 1 e düşürün. Gece kalktığında eğer onunla oturursanız alışkanlık olur. O kalktığında hayatın devam ettiğini görüyor sizde onu dahil ediyorsunuz. Onun yerine kalktığında tüm herşeyi kapatın ışıkları tvyi. Evi gezdirip herkes uyumuş hadi diyin babasıds yatıp kapatsın gözlerini
ada99 aynı durumdayız 13 aylık salona geçtiö yerde uyuyoruz 9:30tan bu vakte kadar uyutmaya çalışıyorum artık çıldırcam🥲
Simnur Asumanttt teşekkürler cevabınız için . Umarım bizimki de en kısa sürede düzelir. gündüz kaç uyku yapıyor?
Asumanttt Simnur tek uyku yapıyor 1 aydır falan. Bazen aşırı erken uyandığında ve gün içinde çok yorulduğunda saat 4-5 gibi yarım saat falan uyuyor yine