Smrhls Kızlar bebeğim 5 buçuk aylık mama meme şeklinde besleniyor günde kaç CC su vermeliyim siz ne kadar veriyorsunuz
Minmini Smrhls vermenize gerek yok 6.ay sonunda ek gıda sonrası su teklif etmeye başlarsınız isterse içer içmezse yine sorun yok almaya devam ettiği anne sütü ve mama su ihtiyacını karşılayacak. Doktorumuzun açıklaması bu şekildeydi. Tam anlamıyla su içmeye 9 aylıkken başladı benim oğlum.
Smrhls Minmini bende öyle biliyorum bı yakınımın bebeğinie doktor muayanesinde siz bebeğe hicmi su vermediniz idrar yolu enfeksiyonu olmuş susuzluktan demiş oyuzden bende korktum ve bugün su verdim o kadar sevgi öyle güzel içtiki Çok kararsız kaldım verip vermemekte
Minmini Smrhls yeterli anne sütü ya da mama almadıysa susuz kalma oluyor onu kastetmiştir diye düşünmek istiyorum😔
selinbati Yani doktorlar 6 ayından sonra verilmesini söylüyor sizinde 6 aya bir şey kalmamış verebilirsiniz bence (vermek zorunda değilsiniz normalde) belli bir ölçüde vermeyin günde 2-3 teklif edin içtiği kadar içsin ben öyle yapıyorum hala 9 aylık oldu